Meld dig ind

Som medlem af Lærerstuderendes Landskreds har du mange fordele – både i løbet af din studietid og efter, du har færdiggjort uddannelsen

Det koster 55 kr. om måneden at være medlem, og beløbet er naturligvis fradragsberettiget.

Meld dig ind her

Lærerstuderendes Landskreds - fordi din uddannelse er mere end et studie

Lærerstuderendes Landskreds er din studieorganisation, mens du går på læreruddannelsen. Som medlem bliver du en del af et fællesskab med 6.000 andre lærerstuderende.

I Lærerstuderendes Landskreds arbejder vi for at skabe den bedste læreruddannelse med et tilstrækkeligt antal undervisningstimer og en god kobling mellem undervisningsfag, pædagogiske fag og praktikken. Vi er selv lærerstuderende og fungerer som dit talerør på dit uddannelsessted, i medierne og på Christiansborg. Her deltager vi i debatter, hvor vi inddrager vores medlemmers holdninger til uddannelsen og fremsætter de problemstillinger, vi oplever som studerende.

Lærerstuderendes Landskreds er også din faglige støtte, hvis du kommer ud i problemer i løbet af din studietid. Vi arbejder for at skabe et godt studiemiljø på dit uddannelsessted, og vi tilbyder dig en række attraktive medlemsfordele, som du kan få glæde af både under og efter din studietid.