Faglig opkvalificering

Få faglige input til din uddannelse

Seminarium

Hvert år i september afholder Lærerstuderendes Landskreds en kursusweekend med fokus på faglig opkvalificering. Kurset er gratis for alle medlemmer, og som deltager modtager du et kursusbevis.

Temaet i 2016 var ’Dannelse i folkeskolen – en hellig ko eller en nødvendighed?'. Kurset bød på en kombination af debat og faglige oplæg - hvor deltagerne kunne vælge mellem praksisnære og teorietiske oplæg. Dette års tema er ikke besluttet endnu, men én ting er sikker - du kan godt glæde dig til en god blanding af spændende oplæg, workshops og debatter. Det sociale aspekt vægtes desuden højt til Seminarium, hvor man som deltager får rig mulighed for at møde en masse lærerstuderende fra hele landet.

koLLoni

koLLoni er et tilbud for alle medlemmer, der er aktive eller ønsker at blive aktive i Lærerstuderendes Landskreds. Det bliver afholdt et centralt sted i Danmark og foregår over en weekend, hvor opkvalificering, vidensdeling og fællesskab er i centrum. Vi holder koLLoni mindst en gang om året. Du kan se hvornår næste koLLoni løber af stablen på vores facebookside eller kontakte sekretariatet for mere information om at blive aktiv.