Nyheder

Bliv praktikant hos Lærerstuderendes Landskreds

8. maj 2015

Lærerstuderendes Landskreds søger en praktikant, med start fra d. 1. august eller 1. september 2015, der får mulighed for at opstarte et helt nyt arbejdsfelt inden for organisationen. Du får blandt andet mulighed for at afprøve dine kompetencer inden for kommunikation, kompetenceudvikling, frivilligrekruttering- og koordinering og strategiudvikling.

Om jobbet

Jobbet er meget selvstændigt, og du får i høj grad mulighed for at afprøve dine færdigheder i praksis. Du kommer til at afprøve, hvorvidt organisationen har behov for en organisationskonsulent, og i den forbindelse kommer din overordnede opgave til at bestå i at have kontakt til de frivillige lærerstuderende, der er aktive i de lokale LL-klubber ude på uddannelsesstederne.

Nogle af de områder, som vi mener, der kunne være spændende for dig at afsøge – med henblik på at vurdere behovet for en organisationskonsulent – er følgende:

  • Undersøgelse af feltet – hvad har klubberne behov for?
  • Hvordan kommer vi bedst muligt i dialog med vores aktive?
  • Samarbejde med klubberne om aktiviteter på uddannelsesstederne
  • Bakke de aktive op i deres arbejde
  • Optimering af rekrutteringsindsats  
  • Evaluere på baggrund af ovenstående indsatser, og udarbejde anbefalinger som resultat af det arbejde, som du foretager

Vi forventer, at du som person er selvstændig, udadvendt og initiativrig.

Lærerstuderendes Landskreds er en studie- og fagpolitisk organisation, som varetager de lærerstuderendes interesser både lokalt og nationalt. Organisationen har pt. ca. 6000 medlemmer.

Sekretariatet er knudepunktet i Lærerstuderendes Landskreds. Sekretariatet består pt. af tre ansatte: en sekretariatsleder, en kommunikationsmedarbejder og en sekretær samt en frikøbt formand og næstformand.      

Stillingen ønskes besat pr. 1. august eller 1. september 2015.

Dit arbejdssted bliver Lærerstuderendes Landskreds, Vandkunsten 3,3., 1467 København K. Der må påregnes en del rejsetid rundt til landets uddannelsessteder.  

Praktikperioden er ulønnet.

Kontakt og ansøgning:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretariatsleder Michael Hyldgaard Løgtholt på tlf.: 61 55 78 69 eller mail: michael@llnet.dk

Søg jobbet ved at sende din ansøgning samt CV til job@llnet.dk senest d. 29. maj 2015.

Vi forventer at afholde samtaler i starten af juni.