Nyheder

Det kulinariske fix: Sommersalat med laks og asparges

26. maj 2015

Er du træt af uinspirerende SU-mad? Hver måned kan du her på sitet finde en ny let og SU-venlig opskrift fra Højskolen Suhrs Madakademiet

Det behøver du:
1/4 icebergsalat
1 salathoved fx lollo rossosalat eller frilicé
8-12 grønne eller hvide asparges
1 skalotteløg
250 g kogt, kold laks eller ørred

Marinade:
1 portion grundmarinade

Så let er det:
Riv salaten groft og anret den direkte på tallerknerne eller på et fad. Skær aspargesene i 2 x 2 cm lange stykker og kog dem møre 4-5 min. Afkøl dem. Hak skalotteløget fint. Fordel aspargesstykker og laks oven på salaten. Drys skalotteløg på. Hæld marinaden over, når salaten serveres.

Sommerhøjskole
Alle lærerstuderende kan som noget nyt få rabat på sommerkurset ’Urban selvforsyning’, som udbydes af Højskolen Suhrs Madakademiet. Kurset varer fra 5. – 11. juli og koster 2.000 kr inkl. rabat. Læs mere om kurset her.