Nyheder

Folketingsvalg 2015: Få overblik over valget

1. juni 2015

Valgkampen er skudt i gang, og om lidt skal du tage stilling til, hvem du mener, bedst kan varetage dine interesser og føre landet i den rigtige retning. Derfor sætter vi fokus på nogle af de væsentligste punkter i læreruddannelsen, som politikerne bør forholde sig til under valgkampen. Du kan også danne dig et overblik over, hvad politikerne mener om læreruddannelsen. Få overblik over valget her.

I Lærerstuderendes Landskreds vil vi gerne hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning. En beslutning der kan sikre dig den bedste læreruddannelse, der kan sørge for, at du bliver så godt uddannet som muligt, og at din tid som lærerstuderende vil blive en tid med skønne minder og få bekymringer. Det er nu, du har mulighed for at vælge dem, som fremover skal lave lovene for både læreruddannelsen, uddannelsessystemet og for folkeskolen. 

Få overblik over valget
Vi lavet et valg-site, hvor du kan blive klogere på, hvad vi i Lærerstuderendes Landskreds mener politikerne bør have fokus på. Du kan også danne dig et overblik over, hvad politikerne mener om læreruddannelsen.

Læs mere på  folketingsvalg.llnet.dk