Nyheder

I Esbjerg skrues der op for blusset

12. december 2016

Øget synlighed og alsidige tilbud er LL Esbjergs nye strategi for at sikre større kendskab til klubbens arbejde og flere medlemmer.

I Esbjerg arbejdes der ihærdigt på at skabe et større kendskab til Lærerstuderendes Landskreds’ arbejde og de mange muligheder, der er i et medlemskab. Derfor har klubben anlagt sig en mere proaktiv profil, som skal favne bredt.

Grunden til den nye strategi er, at læreruddannelsen, som et led i et større Campus miljø, hurtigt drukner blandt de andre uddannelser på professionshøjskolen. LL Esbjerg arbejder derfor på, at de lærerstuderende kan få deres eget sted på campus med et tilhørende studiemiljø.

”Vi vil gerne lave noget særligt for de lærerstuderende og skabe nogle gode rammer til dem,” fortæller klubbens formand, Didde Knudsen, og fortsætter:

”Helt konkret planlægger vi at donere en hemmelig gave til de lærerstuderende, så de får et særligt tilholdssted. Samtidig vil vi uddele juleposer med gaver fra Lærerstuderendes Landskreds' samarbejdspartnere, som de kan tage med sig i praktikken efter jul.”

Didde fortæller videre, at de med dette håber på at udbrede kendskabet til Lærerstuderendes Landskreds, så de lærerstuderende ved, hvad organisationen står for og kan hjælpe dem med i fremtiden.

Skal favne bredt

Samtidig vil LL Esbjerg gerne byde alle lærerstuderende indenfor. Uanset interesser og behov. Det betyder, at de vil slå på flere facetter af medlemsskabet. Det betyder, at de i fremtiden både vil lave faglige arrangementer samt gøde jorden for et mere alsidigt studiemiljø.   

”Vi drømmer om, at klubben kan favne alles interesser og ikke kun de politiske interesserede. Vi vil gerne vise de lærerstuderende, at vi ikke kun er politiske. Flere i Esbjerg bliver nemlig lidt skræmt af det. Derfor er det vigtigt, at vi præsenterer en bred vifte af aktiviteter, så det ikke kun er fest eller politik,” forklarer Didde og uddyber:

”Vi satser på at lave arrangementer, som de kan bruge i undervisningen, praktikken eller derhjemme. Vi har blandt andet et oplæg om mindfullness i støbeskeen, som vi håber, at de kan bruge i praktikken eller til at håndtere eksamensstressen.”

Hvis du læser til på læreruddannelsen i Esbjerg, kan du følge med i klubbens arbejde og arrangementer på deres Facebookside