Nyheder

Lærerstuderendes Landskreds søger kommunikationsmedarbejder

4. april 2016

Har du en relevant kommunikationsfaglig uddannelse og praktisk erfaring med CMS, sociale medier og kampagner? Er du interesseret i politik generelt og uddannelsespolitik i særdeleshed? Og kan du få budskaberne ud over rampen - på Facebook, web og tryk? Så er du måske vores nye kommunikationsmedarbejder.

Om jobbet

Du bliver en del af et lille sekretariat, som pt. består af tre ansatte: en sekretariatsleder, en kommunikationsmedarbejder og en sekretær - samt en frikøbt formand og næstformand.

Dine primære opgaver vil være at opdatere vores hjemmeside med nyheder og andet indhold, administrere organisationens tilstedeværelse på Facebook og supportere organisationens frivillige. Derudover kommer du bl.a. til at udvikle kampagner og kurser, skrive tekst til forskellige typer af tryksager og lave pr for arrangementer.  

Stillingen er på 30 timer. Rejser i forbindelse med jobbet må påregnes i mindre grad (nationalt).

Om dig

Du er skribent til fingerspidserne og kan både finde den gode historie og sætte kommaet korrekt. Vi lægger også vægt på, at du tager initiativ og kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket, når der er travlt. Og så er du udadvendt og evner at samarbejde med forskellige typer samarbejdspartnere

Praktiske forhold

Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2016 eller snarest muligt. Arbejdsstedet er Vandkunsten, København.

Ansættelsen er omfattet af funktionærlovens bestemmelser. Lønindplacering sker efter det kommunale lønsystems løntrin 25-30-32-34, indplacering efter anciennitet. Efter 3 måneder tilbydes du en arbejdsgiverbetalt pensionsordning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Sekretariatsleder Michael Hyldgaard Løgtholt på tlf.: 61 55 78 69 eller mail: michael@llnet.dk.

Søg stillingen

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til os via mail på: job@llnet.dk

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 22. april 2016 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 25.-27. april 2016.

Om os

Lærerstuderendes Landskreds er en studie- og fagpolitisk organisation med 5.000 medlemmer, som varetager de lærerstuderendes interesser både lokalt og nationalt.

Sekretariatet er bindeleddet i Lærerstuderendes Landskreds. Du bliver en del af et hektisk, uformelt og ungt arbejdsmiljø med mange bolde i luften og med kontakt til mange af organisationens medlemmer og frivillige.