Nyheder

Læreruddannelsen Jelling: Ny formand for LL-klubben

7. oktober 2015

Pia Tidemann Henriksen har ansvaret for arbejdet i den lokale LL-klub på Læreruddannelsen Jelling. Læs om hvorfor hun valgte at stille op, og hvad hun vil arbejde for. 

Hvorfor har du valgt at blive formand for klubben på Læreruddannelsen Jelling?

Jeg har været en del af LL siden mit første år, fordi jeg synes det er et spændende arbejde. Jeg har siddet i bestyrelsen og synes at arbejdet med det nationale var interessant. Men det lokale trak i mig, og jeg vendte tilbage til klubben efter et halvt år i bestyrelsen. Jeg blev valgt ind som næstformand og syntes at arbejdet sammen med Brian (daværende klubformand) var spændende. Jeg fik lyst til det videre arbejde med klubben - blandt andet at være med til at forme den. Jeg synes arbejdet med ledelsen og det med at blive opkvalificeret fra centralt hold, var det der passede til mig.

Hvad vil du arbejde for på læreruddannelsen Jelling?

Jeg vil arbejde for et godt studiemiljø - både fagligt og socialt. I Jelling synes jeg, det er vigtigt, at alle de studerende får den bedst mulige uddannelse. Et andet vigtigt punkt, jeg gerne vil arbejde med i år, er synligheden her på stedet - vores medlemmer skal kunne se, at vi arbejder for dem. 

Hvad glæder du dig mest til ved arbejdet som klubformand?

Jeg glæder mig til de kommende udfordringer ved formandskabet og samarbejdet med min næstformand Marco. Jeg glæder mig også til klubseminarerne, hvor vi mødes på tværs af uddannelserne og kan lære af hinanden.  Og sidst men ikke mindst glæder jeg mig til det lokale samarbejde med DSR her i Jelling.