Nyheder

LL Carlsberg indsamlede de lærerstuderendes juleønsker

20. december 2016

Skal vi klippe vore julehjerter sammen og sætte vores ønsker på?

Sådan lød temaet, da LL Carlsberg forleden inviterede de lærerstuderende til juletræsfest. Her fik de lærerstuderende et glas gløgg med æbleskiver til, alt imens de kunne pynte juletræet med julehjerter, som de selv havde klippet.

På hjerterne havde de samtidig muligheden for at skrive deres egne ønsker på til læreruddannelsen. LL Carlsberg vil nemlig give de lærerstuderende mulighed for at sætte ord på deres drømme for læreruddannelsen og være deres talerør overfor ledelsen.

”Vi vil gerne give de studerende chancen for at komme med deres ønsker til deres uddannelse. Vi synes nemlig, at det er vigtigt, at de studerende bliver hørt og får indflydelse,” lyder det fra Lærerstuderendes Landskreds’ bestyrelsesrepræsentant for professionshøjskolen UCC, Jenny Jørgensen, som fortsætter:

”Vi vil gerne bygge en bro mellem de lærerstuderende og ledelsen, og med juleønskerne får vi samtidig konkrete idéer, som ledelsen kan tage stilling til. Vi håber, at dette kan være med til at starte en dialog om fremtidens læreruddannelse på Campus Carlsberg.”

Jenny fortæller videre, at LL-klubben på Carlsberg vil overrække alle ønskerne til ledelsen inden jul, og samtidig får underviserne også et eksemplar. De har nemlig ønsket at se dem.

Følg med i LL Carlsbergs arbejde og se de lærerstuderendes juleønsker til ledelsen på deres Facebookside.