Nyheder

Månedens Lærerstuderende

25. marts 2015

Hver måned bringer vi ’Månedens Lærerstuderende’, som er et interview med en lærerstuderende, der har udmærket sig på positiv vis på sit uddannelsessted. Har en af de dine medstuderende gjort sig fortjent til den fine titel? – så send en mail til nyhedsbrev@llnet.dk med en kort tekst om, hvorfor netop han/hun skal have titlen.

Hvem: Nicolai Frank Jepsen
Hvad: Engageret i at forbedre studiemiljøet på Læreruddannelsen Jelling
Hvor: Læreruddannelsen Jelling

 

Kan du beskrive, hvordan du arbejder for at skabe et godt studiemiljø?

Jeg har engageret mig rigtig meget i alt, hvad der foregår på vores uddannelsessted, siden jeg startede, og har været en del af næsten alle udvalg, der er på Læreruddannelsen Jelling. Jeg er på nuværende tidspunkt næstformand i Underhuset (fredagsbaren), jeg sidder i bestyrelsen for vores fodboldhold FC UCL. Derudover har jeg, siden jeg startede, været en stor del af introdagene omkring studiestart hvert år. Og ellers forsøger jeg, noget så enkelt, som at møde mine medstuderende med et smil, når jeg går ned af gangene.

Hvorfor har du valgt at engagere dig i dit studiemiljø?

Jeg har valgt at engagere mig i mit studiemiljø, fordi jeg har en overbevisning om, at det er det, der gør vores studiested til det bedste af alle. Jeg tror på, at vi har et sammenhold og et socialt miljø, som ikke er at finde alle steder, og der er intet, jeg hellere vil, end at værne om dette. Vi er et mindre uddannelsessted i en mindre by, så da vi ikke har størrelsen, så må vi trumfe på vores studiemiljø.

Hvad får du personligt ud at dit engagement?

Jeg vil hellere sige; Hvem får jeg ud af mit engagement? Jeg har intet problem i at indrømme, at man ikke kan fungere med alle mennesker, men den mangfoldighed man møder er det hele værd, og jeg ville ikke have været foruden et eneste bekendtskab. Det er min personlige glæde at møde så mange forskellige personligheder og vise, at jeg har en interesse for alle – uanset forskelligheder.

Nicolai er blevet nomineret til ’Månedens Lærerstuderende’ af sin medstuderende Kamilla Hansen, som skrev følgende om Nicolai: ’Nicolai er Jellings glade midtpunkt – han er altid i godt humør, hvilket smitter af på alle omkring ham. Han lægger desuden rigtig meget arbejde i forskellige udvalg på Læreruddannelsen Jelling, hvor han både har været med til at etablere et studiefodboldhold og har knoklet løs i Underhuset (fredagsbaren)’.

 

Kender du en lærerstuderende, der fortjener at få titlen ’Månedens Lærerstuderende’? – Så send en mail til nyhedsbrev@llnet.dk med en kort beskrivelse af, hvorfor han/hun bør få titlen.