Nyheder

Ny formand for Lærerstuderendes Landskreds

4. marts 2017

I dag blev Jenny Maria Jørgensen valgt til ny formand for Lærerstuderendes Landskreds ved organisationens årlige generalforsamling.

Lærerstuderendes Landskreds har netop afsluttet sin årlige generalforsamling, og her er den 23-årige lærerstuderende, Jenny Maria Jørgensen, blevet valgt ved et fredsvalg til ny formand for Lærerstuderendes Landskreds.

Jenny Maria Jørgensen studerer dagligt til lærer på Professionshøjskolen Capital ved Læreruddannelsen Carlsberg, men i det kommende år skal hun hellige sig til rollen som formand for Lærerstuderendes Landskreds.

Jenny er dog ikke helt ny i det studiepolitiske arbejde for organisationen, da hun det seneste år har været bestyrelsesmedlem i Lærerstuderendes Landskreds og repræsenteret de lærerstuderende på det nyetablerede Campus Carlsberg.

Næstformand genvalgt

I modsætning til tidligere år har den siddende næstformand skulle genvælges allerede efter et år, og derfor stod den siddende næstformand, Anna Hjortkjær, overfor endnu en valgkamp.

Valget var dog uden modkandidater, og Anna Hjortkjær kan derfor atter kalde sig næstformand for Lærerstuderendes Landskreds. Hun vil derfor tage på hul på sit anden og sidste periode som næstformand.

Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer – og enkelt genvalg

Der var ligeledes valg til samtlige bestyrelsesposter, da flere af de siddende medlemmer valgte ikke at genopstille.

Her udviklede det sig til et kampvalg over bestyrelsesposten for Professionshøjskolen Nordjylland, hvor det siddende medlem, Niclas Kristensen, blev udfordret af Inge Bro Sørensen, som til dagligt studerer på Læreruddannelsen Aalborg. Efter afstemning blev Inge Bro Sørensen valgt som nyt bestyrelsesmedlem.

De nye bestyrelsesmedlemmer i Lærerstuderendes Landskreds:

Formand: Jenny Maria Jørgensen

Næstformand: Anna Hjortkjær

Professionshøjskolen Nordjylland: Inge Bro Sørensen

Professionshøjskolen VIA: Vakant

Professionshøjskolen Lillebælt: Ditte L. Jensen

Professionshøjskolen Metropol: Vakant

Professionshøjskolen Capital: Nikolaj F. Landstrøm

Professionshøjskolen Sjælland: Vakant

Professionshøjskolen Syddanmark: Vakant