Nyheder

Ny hjemmeside - nye muligheder

13. april 2015

Din studieorganisation har fået ny hjemmeside, hvor der nu i endnu højere grad er fokus på dig som medlem. Designet er enkelt, hvilket gør det lettere for dig at navigere rundt på sitet, og hurtigt finde de informationer, du søger. Vi har desuden, med den nye hjemmeside, nogle nye tiltag i vente for dig.

Brugervenlig

Lærerstuderendes Landskreds’ nye hjemmeside er nu af mere brugervenlig karakter. Derudover er sitet responsivt, hvilket betyder, at sitet vises korrekt i alle browsere, og er tilgængeligt uanset dit udgangspunkt. Begge elementer er højt prioriterede, da vi har en forventning om, at det vil øge din oplevelse, når du klikker rundt på sitet.

Større nyhedsstrøm

Den nye hjemmeside giver nye muligheder. Lærerstuderendes Landskreds’ facebookside og hjemmeside kommer ti at have større sammenhæng. Det vil sige, at alle delte opslag på facebooksiden kommer til at fremgå på hjemmesiden, og du vil dermed have mulighed for at være opdateret ved at følge os på begge platform. Derudover vil der ugentligt figurere nyheder på forsiden, som er relevante for dig som lærerstuderende. Du vil fortsat modtage nyhedsbreve.    

Site for aktive inden sommerferien

Inden sommerferien vil man, som aktiv i Lærerstuderendes Landskreds, via llnet.dk kunne tilgå et site, der er målrettet mod dét at være aktiv i organisationen. Her vil der fremgå gode råd til aktive, planlægningsværtøjer til arbejdet ude i klubberne, materialer fra klubseminarer og så videre. Sitets designlinje samt brugervenlighed bliver i tråd med det overordnede site.