Nyheder

Ny på studiet: Må vi følge din første tid som lærerstuderende?

1. september 2015

Er du lige startet på læreruddannelsen? Og har du lyst til at fortælle om dine tanker og oplevelser? Så vil vi gerne følge dig i din første tid som lærerstuderende. Det kræver blot, at du giver et kort interview om måneden. 

I Lærerstuderendes Landskreds søger vi en førsteårsstuderende, som har mod på at medvirke som en fast del af vores serie: ’Ny på studiet’ det næste halve års tid.

Det kræver blot, at du giver et kort interview om måneden - og selvfølgelig synes, det kunne være sjovt at fortælle om dine oplevelser og tanker til andre lærerstuderende.

Er du interesseret i at medvirke, eller vil du bare gerne høre mere, så skriv lidt om dig selv til nyhedsbrev@llnet.dk.

Uddrag fra tidligere 'Ny på studiet'-serie

- Den første uge på studiet var der intro, hvor vi dels var sociale og brugte tid på at lære hinanden at kende og dels fik noget praktisk info og blev præsenteret for lærerne, fortæller Nanna.

Hun har to videregående uddannelser bag sig, så hun havde som udgangspunkt ikke de store forventninger til selve intro-forløbet:

- Men der er en helt anden stemning på Zahle, end på de uddannelser jeg tidligere har gået på. Her er alle opmærksomme på hinanden. Og alle taler med alle, fortæller Nanna og fortsætter:

 - Det fedeste ved min studiestart var det fællesskab, der opstod lynhurtigt. Det er ikke så tit, man møder mennesker, der er så afslappede og sociale, som jeg har oplevet det på læreruddannelsen.