Nyheder

Oktoberkursus ’15: Voxpop

3. november 2015

Vi har spurgt fem af deltagerne på weekendens oktoberkursus, hvad de har fået med sig. Tine fra Roskilde forstår ikke, hvorfor alle medlemmer ikke benytter sig af muligheden og Jonas fra Aarhus tog med på grund af det faglige program. Læs med og få hele historien.

Tine Slots, Læreruddannelsen Roskilde

Jeg får nogle ting, jeg ikke får på uddannelsen. På læreruddannelsen bliver det tværprofessionelle samarbejde altid sat i relation til et andet emne – fx inklusion. Her på kurset bliver det behandlet isoleret. Det er et godt supplement til min uddannelse. Jeg forstår ikke, at alle ikke benytter sig af muligheden.

 

  Tina L. Thisgaard, Haderslev

    Det er fedt at tale med studerende, man ikke kender og få nogle          andre øjne på professionen. Det giver en anden dynamik at være i et     nyt forum.

 

 

 

Jonas Jensen, Aarhus

Jeg tog med, fordi jeg regnede med at møde andre engagerede lærerstuderende. Og fordi det faglige program tiltalte mig. Temaet er meget relevant i forhold til folkeskolereformen, og det er en god måde at møde nye mennesker og få nogle andre perspektiver.

 

 

  Maria Kallehauge Jessen, Pædagogudannelsen Sydhavnen      og Anne Louise Rasmussen, Pædagoguddannelsen            Aabenraa

  Det har været spændende at møde sine kommende kolleger. Vi     er som pædagogstuderende forundret over, at vi stadig skal           forklare, hvad vi bidrager med i folkeskolen.