Nyheder

Oktoberkursus: Folkeskolen – nye muligheder

28. august 2015

Samarbejdet mellem pædagoger og lærere i folkeskolen. Det er temaet for årets oktoberkursus. Lærerstuderendes Landskreds inviterer alle medlemmer til gratis kursusweekend med højaktuelt fokus.

I weekenden d. 30. oktober – 1. november ’15 inviterer Lærerstuderendes Landskreds alle medlemmer til kursusweekend om samarbejdet mellem pædagoger og lærere i folkeskolen. Kursusweekenden afholdes i København, på Læreruddannelsen Blaagaard/KDAS.

På kursusweekenden kan du blive klogere på, hvilke nye muligheder det tværprofessionelle samarbejde giver. Og du får lejlighed til at drøfte potentialer og udfordringer med både lærer- og pædagogstuderende. 

Fagligt indhold og networking

Kurset er bygget op omkring to spor med fokus på henholdsvis teori og praksis. Det betyder, at der vil være både klassiske oplæg af foredragstypen og workshops, hvor kroppen bliver sat mere i spil. Derudover vil der være der et fælles debatmodul for alle deltagere.

Indholdet er fagligt - men der vil også være fokus på det sociale med fælles middag og mulighed for at mingle i caféen. I det hele taget er kursusweekenden en gylden mulighed for at netværke og skabe kontakter på tværs af uddannelsessteder.

Noget på cv'et

Som deltager på kursusweekenden modtager du et kursusbevis. Så du får noget med dig til cv'et - udover selvfølgelig at blive klogere og bedre rustet til dit videre studie. 

Kursusweekenden er gratis for alle medlemmer

Både deltagelse, transport og forplejning er gratis for medlemmer. Du kan overnatte på kursusstedet – husk blot sovepose og liggeunderlag.

Tilmelding

Tilmelding åbner fredag d. 4. september ’15. Der er begrænsede pladser, så husk at sidde klar ved tasterne.