Lærerstuderendes Landskreds har lokale afdelinger på de fleste af landets læreruddannelser – i daglig tale LL-klubber.

En LL-klub består af en gruppe aktive studerende, som har lyst til at engagere sig i at forbedre rammerne for din uddannelse og skabe et godt studiemiljø på dit uddannelsessted.

Klubben er de lærerstuderendes talerør på dit uddannelsessted. De arbejder for at sikre, at jeres behov og meninger bliver hørt. Derfor er klubberne meget interesseret i at være i dialog med dig og dine medstuderende, sådan at de bedst muligt kan repræsentere jer som studerende.

LL-klubberne arrangerer aktiviteter som er til gavn for dig og dine medstuderende. Det kan være aktiviteter af faglig, social eller politisk karakter.

Lokalt har LL-klubberne stor politisk indflydelse. Eksempelvis fik klubben i Odense flyttet praktikken ned på første årgang. På Carlsberg sørgede man for, at der stadig er mulighed for at skrive bachelor i de pædagogiske fag. Og i Aalborg har man forbedret kravene til praktikken ved at få uddannet flere praktiklærere i Aalborg kommune. Samtidig har de i Aalborg sikret sig et minimum på antallet af undervisningstimer i praktikken.

Har du idéer til forbedringer eller aktiviteter på uddannelsen, så tag endelig fat i din lokale LL-klub.

Bliv aktiv i Lærerstuderendes Landskreds

Kontakt os

Copyright © 2020 LLNET - alle rettigheder forbeholdes