Bliv medlem af Lærerstuderendes Landskreds

for kun 59 kr. om måneden.

Lærerstuderendes Landskreds - fordi din uddannelse er mere end et studie.

Lærerstuderendes Landskreds er din landsdækkende studieorganisation som lærerstuderende. Som medlem bliver du en del af et fællesskab med 5.000 andre lærerstuderende.

I Lærerstuderendes Landskreds arbejder vi for at skabe den bedste læreruddannelse med et tilstrækkeligt antal undervisningstimer og en god kobling mellem undervisningsfag, pædagogiske fag og praktikken. Vi arbejder for at skabe et godt studiemiljø på dit uddannelsessted. Vi er også din faglige støtte, hvis du kommer ud i problemer i løbet af din studietid.

Det koster 59 kr. om måneden at være medlem, og beløbet er naturligvis fradragsberettiget.

Medlemsfordele

For os er det vigtigt, at du får en god tid på læreruddannelsen og bliver en hamrende dygtig lærer. 

Derfor har vi sørget for en række gode medlemsfordele til dig hos vores samarbejdspartnere. Når du er medlem af lærerstuderendes Landskreds er du også automatisk medlem af Danmarks Lærerforening, hvilket giver dig endnu flere fordele.

Hvorfor skal du blive medlem?

Lærerstuderendes Landskreds er din landsdækkende studieorganisation. Som medlem bliver du en del af et fællesskab med 5000 andre lærerstuderende.

Vi repræsenterer dig og skaber resultater

I Lærerstuderendes Landskreds (LL) kæmper vi for at skabe den bedste læreruddannelse.
Vi er selv lærerstuderende og fungerer som dit talerør på dit uddannelsessted, i medierne og på Christiansborg. LL gør et stort stykke arbejde for at repræsentere dig som lærerstuderende. Vi gør det blandet andet igennem debatter, hvor vi inddrager vores medlemmers holdninger til uddannelsen og fremsætter de problemstillinger, vi selv oplever som studerende.

Faglig støtte og rådgivning

Vi kæmper for dine rettigheder og hjælper, hvis du får problemer i løbet af dit studie såvel som i praktikken. Gennem årene har vi hjulpet mange frustrerede og uheldige studerende med at sende klager til ledelser og Uddannelsesministeriet.

Forsikring, rabatter, tilbud og a-kasse

LL tilbyder en række attraktive medlemsfordele til vores medlemmer. Vi har fx gode aftaler med både Lån & Spar Bank, Lærerstandens Brandforsikring og Lærernes a-kasse. Derudover tilbydes du forskellige rabatter.

Faglige og sociale arrangementer

De lokale LL-klubber arrangerer et hav af aktiviteter, der formidler relevant lærerfagligviden for dig som studerende. Samtidig understøtter klubberne det sociale miljø på uddannelsesstederne.

Engagement og indflydelse

LL er ikke kun en landskreds for lærerstuderende – vi er også et stærkt, fagligt fællesskab på tværs af Danmark. Her har du mulighed for at forandre og sætte præg på din uddannelse og samtidig styrke dit netværk.

Selvom du ikke er aktiv i LL’s forretningsudvalg, hovedbestyrelse eller i LL-Klubberne, har du stadig mulighed for at give din mening til kende – f.eks. ved at kontakte et medlem af forretningsudvalget eller på årsmødet. Du er også altid velkommen til at kontakte Lærerstuderendes Landskreds’ sekretariat.

Bliv medlem i Lærerstuderendes Landskred

Om Lærerstuderendes Landskreds

Lærerstuderendes Landskreds er din studieorganisation, mens du går på læreruddannelsen. Som medlem bliver du en del af et fællesskab med 5.000 andre lærerstuderende.

Vi er selv lærerstuderende, der stræber efter at skabe den bedste læreruddannelse. Lærerstuderendes Landskreds ønsker en læreruddannelse med et tilstrækkeligt antal undervisningstimer og en god kobling mellem undervisningsfag, pædagogiske fag og praktik. Vi arbejder for at skabe de bedst mulige rammer for, at du kan lykkes under dit studie og i dit kommende arbejde.