Aktiv i LL

Bliv aktiv i LL og vær med til at forme dit studiemiljø og din uddannelse.

Det er dig som studerende, der er hverdagens ekspert på din uddannelse. Det er derfor også dig, der bedst kender til de problemstillinger, man som studerende kan opleve på dit uddannelsessted.

Som medlem af Lærerstuderendes Landskreds (LL) har du mulighed for at blive aktiv i kredsen. Herigennem får du mulighed for at skabe forandringer for dig og dine medstuderende. Sådan at I, og de kommende lærerstuderende, kan blive de SUPER-lærere, som I drømmer om – og som folkeskolen og børnene har brug for.

Som aktiv i LL får du:

  • mulighed for, i fællesskab med andre lærerstuderende, at skabe de forandringer, der er brug for på dit uddannelsessted.
  • indflydelse på din hverdag som studerende.
  • mulighed for faglig og personlig udvikling, der vil gavne dig i din fremtid som lærer.
  • kurser, der styrker dine kompetencer i eksempelvis formidling og projektledelse.
  • mulighed for at være en del af et stærkt fællesskab – både på dit uddannelsessted og på tværs af landets læreruddannelser.

 

Bliv aktiv i din lokale LL-klub

Hvad er en LL-Klub?

Lærerstuderendes Landskreds har lokale afdelinger på de fleste af landets læreruddannelser – i daglig tale LL-klubber. Klubberne består af aktive studerende, som har lyst til at engagere sig i at forbedre rammerne for læreruddannelsen og skabe gode studiemiljøer på uddannelsesstederne.

LL-klubberne er de lærerstuderendes talerør på uddannelsesstederne. Her arbejder de for at sikre, at de studerendes behov og meninger bliver hørt.

Læs mere, om de lokale LL-klubber

Skab forandring og styrk din uddannelse

Som aktivt medlem i din LL-klub har du mulighed for at blive en del af en aktiv gruppe lærerstuderende. En gruppe der står sammen om at få den indflydelse, som kan forbedre forholdene for dig og dine medstuderende på dit uddannelsessted.

Der er mange måder, du kan være aktiv på. Det er forskelligt, hvor man har lyst til at lægge sin indsats. Nogle arrangerer faglige og sociale arrangementer. Andre er aktive på det politiske område og debatterer og gør omverden opmærksom på vores uddannelse. Der er plads til alle.

En LL-klub er også et socialt fællesskab, hvor du kan møde andre engagerede studerende på tværs af årgangene på dit uddannelsessted. Et socialt fællesskab der giver anledning til gode venskaber under og efter din studietid.

Et stærkt fællesskab på tværs af landets læreruddannelser

Som aktiv i en LL-Klub er du en del af et større fællesskab. For LL-Klubberne arbejder også på tværs af landets læreruddannelser. Du får altså et netværk af engagerede lærerstuderende, der alle arbejder for at skabe den bedste læreruddannelse.

Du kan blandt andet møde dine medstuderende fra hele landet på LL’s årlige medlemskursus også kaldet Seminariet, og til LL’s Årsmøde. Her beslutter vi sammen, hvad LL skal arbejde med fremadrettet.

Vil du være med?

Vi har brug for dig! Er du blevet nysgerrig på at høre mere om, hvad din LL-klub laver, er vi altid klar til at tage imod dig med åbne arme. Kontakt din lokale LL-klub eller LL’s sekretariat.