Lærerstuderendes Landskreds er din landsdækkende studieorganisation. Som medlem bliver du en del af et fællesskab med godt 6000 andre lærerstuderende.

Vi repræsenterer dig og skaber resultater

I Lærerstuderendes Landskreds (LL) kæmper vi for at skabe den bedste læreruddannelse.
Vi er selv lærerstuderende og fungerer som dit talerør på dit uddannelsessted, i medierne og på Christiansborg. LL gør et stort stykke arbejde for at repræsentere dig som lærerstuderende. Vi gør det blandet andet igennem debatter, hvor vi inddrager vores medlemmers holdninger til uddannelsen og fremsætter de problemstillinger, vi selv oplever som studerende.

Faglig støtte og rådgivning

Vi kæmper for dine rettigheder og hjælper, hvis du får problemer i løbet af dit studie såvel som i praktikken. Gennem årene har vi hjulpet mange frustrerede og uheldige studerende med at sende klager til ledelser og Uddannelsesministeriet.

Forsikring, rabatter, tilbud og a-kasse

LL tilbyder en række attraktive medlemsfordele til vores medlemmer. Vi har fx gode aftaler med både Lån & Spar Bank, Lærerstandens Brandforsikring og Lærernes a-kasse.

Faglige og sociale arrangementer

De lokale LL-klubber arrangerer et hav af aktiviteter, der formidler relevant lærerfagligviden for dig som studerende. Samtidig understøtter klubberne det sociale miljø på uddannelsesstederne.

Engagement og indflydelse

LL er ikke kun en landskreds for lærerstuderende – vi er også et stærkt, fagligt fællesskab på tværs af Danmark. Her har du mulighed for at forandre og sætte præg på din uddannelse og samtidig styrke dit netværk.

Selvom du ikke er aktiv i LL’s politiske organer eller i LL-Klubberne, har du stadig mulighed for at give din mening til kende via din hovedbestyrelsesrepræsentant eller på årsmødet (ankerlink – struktur/årsmøde). Du er også altid velkommen til at kontakte Lærerstuderendes Landskreds’ sekretariat.

Bliv medlem i Lærerstuderendes Landskreds